Čuvarka koja radi u jednom od nastrožijih zatvora koji se nalaze u Velikoj Britaniji, bila je u ljubavnoj vezi sa zatvorenikom. Tokom suđenja, ona je istakla kako nije imala na hlačama rupu da bi mogla imati s*ks sa zatvorenikom, a sudija ju je odmah zaustavio.

Rekao je kako ne postoji niti jedan drugi razlog zašto bi imala rupu na tom dijelu hlača. Stephanie Smithwhite ima 40. godine i već godinama je radila u ovom zatvoru kao čuvarka. Tamo je postala opčinjena zatvorenikom po imenu Curtis Warren.

Toliko je bila opsjednuta ovim gangsterom da je čak njegovo ime istetovirala. Curtis je zatvoren na 23 godine, zbog krijumčarenja drogom. Svakim danom mu je pisala ljubavna pisma, a toliko ga je željela da je čak na svojim hlačama napravila rupu, kako bi mogla imati odnose s njim, dok je na radnom mjestu. Tokom suđenja demantovala je kako je to razlog zbog kojeg je imala rupu na hlačama, ali sudija je istakao kako je teško zamisliti neki drugi razlog.

”To vaše ponašanje jedno je od najgorih kršenja povjerenja, koje su građani imali prema vama.”- istakao je sudija i odredio je kaznu zatvora u trajanju od dvije godine.

Njihova afera trajala je samo šest mjeseci, a odnose su imali u zatvorskoj kuhinji i ćeliji. Nakon istrage utvrđeno je da su imali 213 poziva, a postali su sumnjičavi kada su njene kolege vidjele da je zatvoreniku dala neki papirić.