Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ko god vidi ovu sliku pada u trans: Ruška svima pokazala kakvo ZMIJSKO tijelo ima! (FOTO) – Alternativa

Ruška je uvijek pokazivala da prema sebi osjeća najveću ljubav i toga se nije stidila. Kad god bi je neko pitao koliko ima godina, ona nije željela da otkrije, samo bi im odgovarala da živi u četrdesetim. Ali, jedan naš izvor blizak Ruški, otkrio nam je da je ona zapravo rođena 1938. godine. Iako još uvijek ne znamo sa sigurnošću , moramo priznati da dobro izgleda i da se dobro drži.

Jedna od najpoznatijih voditeljica i manekenki Ruška Jakić, od kako zna za sebe ulagala je mnogo u fizički izgled. Željela je da bude dama, da tako izgleda, te radila sve u cilju ostvarenja svojih želja.

Ona ima jednu kćerku koja trenutno sa svojom porodicom živi u Italiji, pa Ruška često ide im u posjetu i boravi u Italiji neko vrijeme. Muškarci su znali da se okreću za njom, uvijek je prirodna i isticala se od drugih žena.

I sama je istakla nekoliko puta da nikada nije željela da radi plastične operacije, nego da dokaže ženama da se može voljeti i prirodni izgled, te biti isto tako privlačan. Naročito je postao trend u današnje vrijeme da žene nešto rade na sebi, jer misle da će tako privući više muškaraca.

Kako vama izgleda Ruška!? Pišite nam u komentare!