Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ko je rodio lijepu premijerku!? Do sad niste vidjeli kako izgleda majka Ane Brnabić! Pogledajte kako izgleda.. – Alternativa

Ana Brnabić je po riječima mnogih do sada najbolja premijerka, koja je tokom svom mandata uradila mnogo toga dobrog za Srbiju i njene građane. Za nju često kažu da je ”desna ruka” aktuelnog predjednika Aleksandra Vučica, te da mu je od velike koristi i pomaže kad god joj se ukaže prilika. Da bi joj se zahvalio na svemu Vučić joj je dao još jedan mandat.

Skoro je kupila i veliku vilu na Dedinju, koja je bila u vlasništvu Jovanke Broz, te sada živi u njoj sa svojim sinom Aleksandrom. Uradila je mnoge izmjene i uredila vilu po svom ukusu.

Za Anu Brnabić kažu da je ”prva dama Srbije”, što slobodno možemo i da potvrdimo jer se radi o veoma dobroj i kvalitetnoj osobi. Kada je tek postala premijerka, nije bila prihvaćena od strane građana, jer se govorilo da je gay, a to kod našeg naroda nije bilo ”baš normalno”.

Stbija je oduvijek bila patrijahalno obrazovana i sa staromodnim pogledom na svijet, iako je danas moderno doba , gdje se svugdje u svijetu dešavaju razne stvari, tako da možemo samo da predpostavimo kako je i samoj Ani da se nosi sa svim tim osudama. Vremenom su je ljudi počeli prihvatati onakvu kakva zaista jeste i ne smeta im što je u braku sa ženom.

Iznad imate sliku Ane i njen majke, da li vam liče!? Šta mislite kako je njena majka prihvatila njenu vezu sa ženom!?