Saša Popović je od početka svoje karijere znao kako da ulaže svoj novac , kako bi kasnije zaradio što više. Tako je nakn prodaje Grand produkcije, odlučio da kupi nekoliko luksuznih nekretnina, jahte , ali i nekoliko automobila.

Prema pisanju srpskih medija, Popović je prije nekoliko dana kupio i ‘Majbaha GLS’, koji je koštao čak 300 000 eura. Godinama je radio, a sada je shvatio kako je vrijeme za penziju , te sve svoje želje ispunjava. Iako je riječ o polovnom četverotočkašu, on je uspio iskeširati ovoliku svotu novca.

Kako saznajemo, Saša je dugo vremena gledao ovaj automobil i premišljao se da li da ga kupi ili ne, a novi modeli ovih automobila znaju koštati i po nekoliko miliona eura. Prošli vikend je otišao u arenu, gdje je posjetio sajam rabljenih automobila i pronašao svog ljubimca po pristupačnoj cijeni.

Riječ je o luksuznom i zaista udobom džipu, za kojeg Saši nie bilo žao da iskešira ovoliku svotu novca. Kada ga je kupio, oni su mu automobil dovukli do kuće, kako bi ga mogao testirati. Imate priliku da vidite na slici kako automobil izgleda, a unutrašnjost je urađena bijelom kožom. U automobilu su prisutne apsolutno sve funkcije, kusuzna oprema , kao i ambijentna rasvjeta.

Kod svakog sjedišta je prisutan naslon za ruke, masaža vrućim kamenjem, a postoji i grijanje, kao i hlađenje sjedišta. Ono što je interesantno jeste da se sjedišta mogu spustiti i u ležeći položaj, što je jako zanimljivo obzirom da kod nas nemamo često priliku to da viđamo.