Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kolinda je u mladosti bila prava ljepotica: Kratka kosa, vitka figura! Neće vam biti dobro kad vidite SLIKE, ali i kad čujete kakve je ocjene imala! ZAR OVAKO BIVŠA PREDSJEDNICE? – Alternativa

Iako mnogi govore kako se nije dobro snašla u ulozi predsjednice Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović može da se pohvali da je ona prva žena koja se našla na ovoj funckiji i da je sigurno radila svoj posao najbolje što je mogla. Svakako da ima i ljudi koji je podržavaju, tako da su ovo teme koje će uvijek biti podijeljenje, i to je sasvim normalno.

Ona je po mnogo čemu lijepom ostala upamćenja , a neki njeni postupci se i dan danas prepričavaju. Upravo jedan takav smo danas pripremili za vas i vjerujemo da ćete i sami da se toga sjetite, ali i da priznate da je ona jedina ovako postupila.

Naime, kada je igrala hrvatska fudbalska reprezentacija, kako bi svojila svoje mjesto u finalu svjetskog prvenstva, predsjednica je žarko bodrila svoju zemlju, što je snimljeno i dokumentovano. Ali, kada su vidjeli kako je izgledala u mladosti, tačnije kada je išla u srednju školu, svi su bili u transu i niko nije mogao povjerovati da je ovo zaista ona.

Ona je još tada počela da privlači veliku pažnju drugih ljudi, jer je bila jako lijepa djevojk. Nakon puberteta još više se proljepšala i bukvalno su svi uzdisali za njom. U školi je bila dobra, ali neki kažu da je mogla biti i najbolja, obzirom da je bila i predsjednica države. Naime, prosjek joj je bio 4,9 , a jednu godinu je završila sa četvorkom. Upisala je Prvu gimnaziju u Rijeci!

Kakvo je vaše mišljenje o bivšoj predsjednici Hrvatske? Jeste li bili zadovoljni njenim obavljanjem posla ili ipak mislite da je to mogla bolje odraditi?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!