Kolinda Grabar Kitarević jedna je od sigurno najpoznatijih političarki, a ujedno i bivša predsjednica Hrvatske. Nema osobe koja se ne sjeća svjetskog prvenstva, kada je i ona išla i bodrila svoju državu, da imaju što više uspjeha.

Još kao mala dosta se isticala od svojih vršnjaka i bila je posebna. Prije nekoliko godina u javnost je isplivala i njena fotografija iz mlađih dana, tačnije kada je bila srednjoškolka, te je počela još više da privlači pažnju na sebe.

Kolinda je išla u Prvu gimnaziju u Rijeci, uvijek je bila odličan učenik, a tokom školovanja samo je jednom imala četvorku na kraju godine. Željela je oduvijek da bude drugačija od ostalih, te se trudila da napreduje što više, kako bi nekad mogla da postane ono što je danas.

Tokom studija upoznala je i svog supruga Jakova, koji joj je velika podrška u poslu koji obavlja. Ono što sigurno ne prođe nezapaženo, jeste njena ljepota koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Fotografija iz srednjoškolskih dana je bila jako komentarisana, a pogledajte i sami kako je izgledala:

Kakva je vama Kolinda kao političarka? Mislite li da je Hrvatsku mogla bolje voditi i treba li joj se pružiti druga šansa?

Pišite nam svoje mišljenje u komentare!