Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Komšija pobijesio, jer ”dama” iz stana 39 riče dok ”vodi ljubav”! Isprozivao je za sva vremena! – Alternativa

Da je ovaj stanar bio jako ljut na svoju komšinicu pokazuje i činjenica da je uspio sročiti ovakvu poruku. Očigledno nije mogao više trpiti njeno ponašanje, pa je uzeo stvar u svoje ruke i odlučio da je upozori da svi stanari zgrade znaju šta ona radi u svoja četiri zida.

Toliko je ovaj bračni par bio glasan tokom intimnih odnosa da čovjek nije mogao spavati. Očito su se oni prepustili strastima i nisu obraćali pažnju da li su glasni i da li postoji mogućnost da ih čuju drugi stanari.

Obzirom da njihov komšija nije cijelu noć oka sklopio, a sutradan je morao na posao, shvatio je kako mu je jedino rješenje, da kaže bračnom paru kako ometaju ostale stanare zgrade. Napisao im je poruku i ostavio u haustoru, zalijepljenu na oglasnoj tabli kako bi i svi ostali mogli pročitati.

Neki su se zapitali da li je ovaj stanar samo ljubomoran na bračni par koji je uživao predhodne noći. Možda on nema s kim to da radi ili se jednostavno nije mogao naspavati, obzirom da ide na posao. Vjerujemo da je ovom bračnm paru bilo jako neugodno kada su vidjeli poruku.

Slika njegove poruke za bračni par brzo se proširila društvenim mrežama. Izazvala je brdo komentara, a nas sada zanima šta vi imate da kažete na ovo!?