Viši sud u Beogradu naredio je Devinu Antonovići i pjevaču Miroslavu Iliću da urade bris i odnesu ga u Institut za sudsku medicinu u Beogradu kako bi se napravila DNK analiza i napokon razriješilo da je li Devin sin poznatog pjevača. Miroslav to nije uradio do zadnjeg trena, da su se mnogi počeli pitati da li će to uraditi ili ne.

Njegova nekadašnja velika ljubav otkriva kako je ovo priznanje Ilića, te ona pokušava na sve načine dokazati javnosti i svom sinu da je Ilić njegov otac. Ova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i o njima se komentariše na sve strane.

”Prijatelji moji dragi, Miroslav Ilić nije htio da priloži bris za DNK analizu, iako je prije osam dana dobio sudski nalog da to mora napraviti. Prije toga su ga pitali da li želi i ima namjeru da se napravi DNK, što je on htio. Obzirom da se nije odazvao ni na sudski nalog, oni će ovo tretirati kao odbijanje, odnosno da je Miroslav odbio da napravi DNK analizu. Ovim postupkom on je samo potvrdio da je Devin njegov sin.”- napisala je Mirjana na svom profilu.

Postoji Zakon o parničkom postupku, u kojem nigdje ne stoji da se mora uraditi ili da se može napraviti prinudna DNK analiza, te ukoliko osoba odbije ne može snositi nikakve kazne.

Ostaje nam u narednom periodu da vidimo kako će se odvijati ovo suđenje, te da li je zaista Devin sin Miroslava Ilića.