Naime zbog dva masakra koja su se desila u Srbiji prošlog srijeda i četvrtka kada je ubijeno 16 osoba a skoro 20 ih je ranjeno proglašena je trodnevna žalost a ljudi su u šoku i bijesni zbog svega što se desilo.

Još uvijek se raspravlja o tome šta je dječaka starog samo 13 godina Kostu Kecmanovića navelo da u školu koju je pohađao dođe sa dva pištolja i puca po svojim prijateljima, i najčešće se okrivljuju društvene mreže ali i rijaliti Zadruga koja se već šestu sezonu prikazuje na TV Pinku i u kojoj je glavni lik Zvezdan Slavnić koji je osuđivani ubica i dokazani nasilnik.

Pokrenula se i peticija za ukidanje ovog rijalitija a vlasnik Željko Mitrović je odlučio da se do daljnjeg ne prikazuje Zadruga.Takmičarima je otkriveno da se dogodio masakar a u službenoj objavi koja je ugledala svjetlo dana on je preporučio takmičarima da ovaj period iskoriste da se odmore i da napune baterije što je kod građana izazvao još veći revolt.

Iako je prvo rečeno da se Zadruga neće emotivati pet dana odnosno dok traju dani žalosti u Srbiji, sada je stigla objava da se emtovanje prekida do daljnjeg a na društvenim mrežama se pojavio i snimak sa imanja u Šimanovcima na kojem se čuje kako Zadrugari razgovaraju o cijeloj situaciji i tada je Ana Spasojević rekla da je njoj Lepi Mića saopštio da idu kući u roku od dva sata. Da li će stvarno doći do trajnog ukidanja rijalitija nije poznato i vidjećemo u sljedećim danima kako će se situacija dalje razvijati.