Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kristijan otkrio koliko je zaradio u Zadruzi, te kako živi sa Kristinom: ”Dnevno potrošimo 5 000 eura!” – Alternativa

Kristijan Golubović jako je poznat javnosti već godinama unazad, a znamo i da je bio na robiji zbog loših dijela koje je činio u prošlosti. On je sada u vezi sa Kristinom Spalević, koju je upoznao u Zadruzi, te zbog koje se razveo od svoje supruge sa kojom je imao kćerku.

Još dok je bio u rijaliti prgramu, mogli smo da vidimo koliko Kristijan voli da se hvali i priča razne dogodovštine iz svoje prošlosti ( za koje mnogi smatraju da izmišlja), te je sada pohvalio se kako im je frižider uvijek pun, ali da gotov nikad ne jedeu kod kuće, nego idu po restoranima.

”Svaka stvar koju vidite u ovom stanu je potpuno nova, a ujedno je bila i jako paprena. Počeli smo da gradimo svoj zajednički život od nule. Takvi smo, ali se volimo. Kada kupujemo stvari gledamo što je skuplje da uzmemo, jer znamo da je bolje i kvalitetnije. Imamo i mnogo začina, jer volimo da ih kombinujemo prilikom kuhanja, iako ne provodimo mnogo vremena u stanu, a naročito ne u kuhinji. ”- ispričao je Kristijan.

”Nikada nisam štedio, pa to ne radim ni sada. U toku dana potrošimo i po 5 000 eura. Idemo po tržnim centrima, kupujemo šta god nam se svidi, a onda se vratimo kući i vidimo da nam je ostal samo 500 eura. Nasmijemo se kažemo da nam je to dovoljno za kirije, i ponovo sve ispočetka. Željko Mitrović me je zvao u Zadrugu da uđem sa Kristinom, ali nismo se još dogovorili oko honorara.

Neću da krijem prošle godine sam za jedan dan u zadruzi dobijao po 1 000 eura, zna Željko da vrijedim toliko i da sam mu donosio gledanost. Sada hoćemo da se preselimo u kuću koju smo kupili na Vračaru, a onda i da pokrenemo biznis koji imamo u planu.”- otkrio nam je Kristijan.