Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kristina ima 24 godine i 22 dece: Tek je počela, a evo na kojoj BROJKI će se zaustaviti – Alternativa

Djevojka je oduvijek sanjala o velikoj obitelji i krenula je u ostvarenje tog sna

Ruskinja Kristina Ozturk (24) svoje je prvo dijete rodila sa 17 godina, danas, sedam godina kasnije, ima 22 djece. Oduvijek je maštala o velikoj obitelji i planiranju rađanja djeteta svake godine, a onda je shvatila da svoj san može ostvariti i brže.

Kristina je u braku s milijarderom Galipom Ozturkom (57) kojeg je upoznala na odmoru u Gruziji. Ona je iz prethodne veze rodila djevojčicu Viku, a drugu djecu ona i Galip dobili su uz pomoć surogat majke, za što su potrošili više od 15 miliona dinara.

Mogu vam reći da moji dani nikad nisu dosadni. Svaki dan je drugačiji. Igramo se, kupujemo i radimo sve što i drugi roditelji – ispričala je mlada mama koja tvrdi da radi sve što rade i druge majke, ali ne skriva da se ne srami potražiti pomoć.

U brizi o djeci pomaže joj 16 dadilja, a tjedno troši više od pola milijuna dinara na potrepštine za bebe, uključujući 20 velikih paketa pelena i 53 kutije adaptiranog mlijeka.

Često me pitaju kako provodim vrijeme s kojim djetetom, pa sa svakim nastojim biti jedan na jedan. Sa svakim djetetom imam vezu, a djeca su mi najvažnija u životu – zaključuje Kristina.

Inače, želja joj je imati 105 djece.