Miroslav Ilić već nekoliko dana je u žiži interesovanja i o njegovom životu saznajemo toliko toga, što nismo ni mogli zamisliti da je skrivao. Jednom prilikom otkrio je kako mu mjesečno treba preko 3 000 eura da može preživjeti.

Njegova izjava je napravila veliku reakciju javnosti, kako njegovih kolega, tako i osoba koje su ga voljela i poštovale. Iako neki nemaju dovoljno novca ni za jedan dan, on se bahati i govori kako mu je potrebno toliko novca da bi preživio mjesec. Ali, veoma mali broj ljudi zna kako izgleda kuća ovog pjevača, a mi ćemo vam sada otkriti.

Pjevač je prije nekoliko godina kupio kuću u Beogradu, tačnije u naselju Višnjička banja. Ali , to nije jedina nekretnina koju on posjeduje, jer kako saznajemo ima kuću i u svom rodnom mjestu, odnosno u Mečajevcima.

On je tom prilikom pokazao kako izgleda unutrašnjost njegove kuće, koju je uspio urediti zahvaljujući svojoj muzičkoj karijeri i mnoštvu novca koji je zaradio na nastupima. U kući imamo mnogo srpskih detalja koji oslikavaju srpsku tradiciju i kulturu, što nemamo priliku da vidimo kod većine poznatih ličnosti.

”Ne volim ja da se hvalim takvim materijalnim stvarima. Prezirao sam ljude koji su uvijek govorili o avionima i jahtama. Sasvim je normalno da voliš ono što imaš, što si zaradio i vrijedno radio da bi ostvario. Niko ne treba da diskutuje o imovini koju drugi čovjek posjeduje.”- rekao je Miroslav.