Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KUKA NA SAV GLAS! Mjesečno troši po 3 000 eura, živi u kući od nekoliko spratova, ali kad ČUJETE ŠTA JEDE NEĆE VAM BITI DOBRO! – Alternativa

Miroslav Ilić došao je u centar pažnje nakon što je izjavio kako mu mjesečno treba 3 000 eura kako bi preživio i kupio osnovne stvari za život. Njegova izjava napravila je veliki haos na društvenim mrežama, da su se čak oglasile i njegove kolege. Naročito su ljuti oni koji znaju kako mu izgleda porodična kuća i da je mnogo novca uložio u nju.

Miroslavova porodična kuća nalazi se u Beogradu, tačnije u naselju Višnjička banja, dok je sredio i porodičnu kuću u rodnom mjestu.

Ovaj legendarni pjevač prije nekolik godina pokazao je svoj dom, u jednoj televizijskoj emisiji, gdje je publika mogla vidjeti kako je u pitanju prelijepo uređena kuća u kojoj ima mnogo zanimljviih detalja, ali i nagrada koje je osvojio u svojoj karijeri, zahvaljujući talentu, dobrim vokalnim sposobnostima i velikim hitovima.

Kuća je uređena po srpskoj tradiciji, i u njoj se ogledaju pravi srpski domovi.

”Ne volim da se hvalim takvim stvarima, čak sam oduvijek i prezirao kad neko govori o avionima, jahtama, kamionima i drugim materijalnim stvarima. Ako voliš ono što radiš, normalno je i da ćeš zarađivati. Mislim da niko ne bi trebao da komentariše tuđu imovinu.”- rekao je Ilić.

”Sve ove godine dok sam radio i dobro sam zarađivao. Ljudi su čudni koliko god da zarade uvijek im je malo i željeli bi da imaju još. Ja mjesečno potrošim oko 3 000 eura. Dok platiš ovo, ono , kupiš nešto i brzo potrošiš novac. ”- dodao je pjevač.