Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kupala se sa vodom iz bunara u buretu, jela hljeb star tri dana: Danas živi u vili od pola miliona, a još kad joj vidite kupatilo.. (FOTO) – Alternativa

Nije svaka poznata ličnost imala tu sreću da u djetinjstvu i mladosti ima sve, jer nisu rođene u bogatim porodicama gdje su imale sve u izobilju. Oni su morali sami da rade i steknu bogatstvo, pa tek sada da uživaju u njemu i razbacaju se sa novcem kolik god žele.

Danas ćemo da posvetimo malo pažnju pjevačici koja se u životu mnogo napatila, ali je na sreću sada uspjela i ne zavisi ni od koga, ali i može da priušti sebi i svojoj porodici šta god poželi. Ona je živjela u Bosni, ali je početkom rata izbjegla iz rodnog mjesta Zvornika i počela da se bori sama za sebe.

Početkom rata morala je zajedno sa ostalim članovima svoje porodice da ostavi porodični dom i uputi se u nepoznatom pravcu. Oni su tada stigli do Šapca, gdje su bili sa ostalim izbjeglicama. Obzirom da nisu imali nikakvo prebivalište, Seka je zajedno sa svojom majkom i bratom spavala u lokalnoj školi, da bi poslije nekoliko dana dobili i smještaj.

Istakla je kako je to bio jako težak period za njih, nisu imali šta da jedu, a dešavalo se da jedu hljeb koji je star po tri dana. Vodu su im u kantama donosili mještani iz okolnog sela, a onda bi se oni tom vodom kupali u plastičnom buretu.

Uz sve to Seka je morala kao vrlo mlada da počne raditi kako bi obezbjedila svojoj porodici barem osnovne uslove za život! Danas je jedna od najpoznatijih pjevačica koja zarađuje i po nekoliko hiljada dnevno, a njena vila vrijedi ko pola miliona eura.