Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kupila ukradenu bebu! Prije smrti otkrila istinu: Za 30 000 maraka kupili bebu! ”Tvoji roditelji i sestra bliznakinja su živi!” – Alternativa

”Kćeri mojaa, uskoro ću umrijeti i sada je pravi trenutak da ti kažem cijelu istinu. Ti nisi naša prava kćerka, mi smo tebe usvojili, ali ni to nije bilo po procedurama, nego smo morali platiti 30 000 maraka da nam te ukradu. Imam samo jednu molbu prije smrti, a to je da mi oprostiš i pronađeš svoje biološke roditelje. Imaš i sestru bliznakinju i ona je živa!”


Jedna žena iz Niša godinama je skrivala tajnu od svoje kćerke, ali kada je shvatila da joj se smrt približava, odlučila je da joj kaže pravu istinu. Ona je u detalje opisala šta se to zaista desilo 1981. godine.

Prema njenim riječima djevojka je razdojena od svoje sestre bliznakinje, jedna je u Aleksincu dok druga živi u Nišu. Jedan od članova porodice ispričao je šta se sve zaista dogodilo.
”U Srbiji je u posljednjih nekoliko dana ponovo pokrenuta priča o bebama koje su ukradene nakon rođenja. Posebno me dirnula priča o bebama iz bolnice u Aleksincu, zbog čega sam shvatio da je vrijeme da otkrijem sve o ovoj potresnoj priči. Nečije sudbine su toliko ispreplene , da nismo ni svjesni šta se sve oko nas dešava.


Jedna moja prijateljica 1981. godine porodila se u Aleksincu i tada je rodila dvije djevojčice. Odmah poslije poroda , došla je medicinska sestra i rekla joj da je jedna beba uredu, dok je druga preminula. Dodala je :”Nemojte biti tužni, ostala vam je druga beba!” Iako je ot tada prošlo mngo godina, ta majka je cijelo vrijeme osjećala da je njena beba živa. Čak su je pozivali i na vakcinacije i na neke sastanke za obje bebe, a ona bi samo govorila da je jedna od beba mrtva.”

new born infant asleep in the in hospital room

Nikada nisu mogli da pronađu umrlicu, jer nije bilo dokaza da je beba umrla. Nakon što su djevojke saznale da su razdvojene uspjele su da pronađu jedna drugu i da se upoznaju