U nastavku današnjeg teksta pisaćemo, kao što vidite, o jednoj od naših najpoznatijih voditeljica, o Jovani Jeremić koja uvek zna kako da privuče pažnju. Svi mi prolazimo kroz Hopi TV, gde je bila domaćin 10-ak godina, to sigurno nije malo. Poznato je da je dala otkaz jer se htjela posvetiti obitelji za koju kaže da je zapostavljena zbog posla, ali se kasnije razvela i ostala s kćeri. Sada radi na televiziji Pink, vikendom vodi jutarnji program i izaziva veliku pažnju.

Jovana je javnosti poznata po pomalo konkretnim izjavama o tome da uvijek komentira gotovo sve aktualne događaje, a ona je i ta koja je do sada isticala kako joj je teško doći do ovoga gdje je danas. Tako je voditelj jednom prilikom rekao: “Dolazim iz obitelji, dovoljan je običan život, nemam više što trošiti, ali uvijek imam velike težnje i ciljeve. Završio sam gimnaziju u Ljigu, bio sam učenik te generacije. Imao sam i stipendiju, ali nikad neću zaboraviti da sam došao u Beograd i stao ispred Pravnog fakulteta i rekao: Ja ću te osvojiti, i ti ćeš jednog dana biti osvojen, to je to, položio sam prijemni i sudjelovao u proračunu”, dodala je:

“Nikada neću zaboraviti te dane studentskog života. Bilo je puno djevojaka koje su upisale isti fakultet kao i ja, ali nisu studirale, samo su šetale gradom noseći Gucci, Pradu itd., a kad sam Stvari koje nosim uopšte nisu brendirane. Ranije sam kupovala garderobu kod Kineza – majice za 200 dinara, ali sada mogu sve da kupim za sebe”, rekla je.