Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

LEGENDA IZ SRBIJE! Spavala sa 50 000 muškaraca! ”Imam desetero djece, nijednom ne znam ko je otac! A jedno dijete joj je poznata ličnost..” – Alternativa

Vida Kokić koja živi u Loznici, već više od trideset godina bavi se najstarijim zanatom, a po njenoj priči ona je do sada spavala sa više od 50 000 muškaraca. Ona je odlučila da bez ikakvih problema ispriča kako je izgledao njen život i kako je to kada se žena bavi najstarijim zanatom.

Ispričala je kako je ovim poslom počela da se bavi kada je imala sedamnaest godina, jer ju je jedan porodični prijatelj poveo u Italiju da čuva djecu, ali ustvari ju je bio prevario. Nije bilo u pitanju nikakvo čuvanje djece, nego je morala da ide na ulicu i stopira prolaznicima kako bi se bavila prostitucijom.

Ona je uspjela da u nekoliko godina obiđe gotov cijelu Evropu, te je zahvaljujući ovom poslu zaradila preko milion maraka. Vida je i sama priznala kako joj se dešavalo da za jednu noć bude sa trideset muškaraca, te samim tim zaradi oko 16 000 maraka.

Od početka posla Vida je rodila desetero djece, a niti jednom od njih ne zna ko je otac. Sada se nalazi u Srbiji , gdje idalje radi svoj posao, a ujedno se smatra jednom od najtraženijih prostitutki u cijelom svijetu. Tokom intervju istakla je kako su joj dolazili ljudi različitih profesija, pa čak i profesori, političari, doktori, sportisti i raznorazni biznismeni.

Nije uvijek naplaćivala svoj posao, naročito ako i njoj bude lijepo i maksimalno uživa u tome. Sada se malo smirila, jer je već zaradila dovoljno novca da može voditi lagodan život.