Lepa Brena je prije nekoliko dana doživjela blaži nervni slom i to zbog sina i snahe. Kako saznajemo ona je pozvala svog sina Viktora Živojinovića da dođe zajedno sa svojom djevojkom Sandrom Miljaković u Monako, kako bi svi zajedno mogli da provedu nekoliko dana.

Tu pjevačica ima svoj stan, ali nije ni slutila da bi oni mogli nakon što slete na aerodrom da se zapute prema kazinu. Tamo je mladi par proveo nekoliko sati, da bi uspjeli potrošiti čak 10 000 eura.

”Ovo je prvi put da Sandra ide u Monako. Oduvijek je imala želju da posjet ovu državu, ali kada su došli Viktor ju je nagovorio da prvo odu do kazina. Rekao joj je da će biti malo, te da će otići do stana gdje ih je čekala Brena. Međutim, na početku su imali sreće i počeli su dobijati na slot-aparatima. Sandra je odmah dobila 3 000 eura, ispričala mi je kako je zaista bila sretna i da je skakala u sred kazina od sreće. Ali, kada je Viktor došao za sto, sve se promijenilo.”- ispričala je njena drugarica.

”Sve ono što je ona dobila, Viktor je veoma brz izgubio. Čak i onaj novac koji su ponijeli iz Srbije za Monako da bi imali za trošenje. Ispričala mi je kako su tamo proveli pet sati i potrošili 10 000 eura. Otišli su Breni sa praznim džepovima. Obzriom da je Sandra u jako dobrim odnosima sa Brenom ispričala joj je kako je na početku sve bilo super i da su dobijali.

Brena kada je čula ov priču, pao joj je mrak na oči i počela je iz petnih žila da urla na njih. Čak im je počela pretiti da će ih poslati za Beograd i to sa prvim avinom. Sandra se skamenila, ovo je bio prvi put da je čuje kako viče. Boba je pružio Breni podršku i rekao kako Viktor treba da se stidi za svoje postupke.”- dodala je.