Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Lepa Brena uživa u jahti od 6 miliona eura, a narod u Srbiji gladuje! Pogledajte samo ove detalje.. – Alternativa

Lepa Brena je zajedno sa svojim suprugom Bobom Živojinovićem otišla na dugo planirani odmor, daleko od svih problema. Kao što smo imali priliku da čujemo , ova pjevačica je bila suvlasnik Grand produkcije, koju je nedavno prodala zajedno sa Sašom Popovićem.

Prema navodima novina, Grand produkcija je koštala čak 30 miliona eura. Lepa Brena je odmah kupila luksuzna jahtu, koju je željela odmah da iskoristi, pa je sa svojim suprugom krenula na odmor.

Cijena same jahte bila je šest miliona eura, a kako smo saznali Lepa Brena neće otići daleko , nego će biti na moru Crne Gore. Nakon kupovine jahte, Brena je odmah objavila nekoliko fotografija na svojim društvenim mrežama, kako bi svojim pratiocima pokazala kako ona izgleda i da zaista vrijedi svakog eura.

Svakodnevno objavljuje slike na kojima se može vidjeti kako pjevačica uživa, a pokazala je i kako izgleda luksuzni hotel u kojem odsjeda. Pored hotela tu su i prekrasne plaže na kojima se može prelijepo uživati i sunčati.

Šta vi mislite o ovome!? Smatrate li da poznate ličnosti pretjeruju i troše novac na gluposti dok narod u Srbiji nema šta da jede!? Smatrate li da bi trebali više da pomažu narodu!?