Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Lepa Lukić otkrila sve o svojim intimnim odnosima: ”Bila sam najbolja, izdržljiva, voljela 3 puta dnevno. A u ovoj pozi sam bila vrhunska..” – Alternativa

Na društvenim mrežama glavna tema su poznate ličnosti, koje svojim ponašanjem, izjavama i stavovima pokušavaju stavite sebe u prvi plan, te na taj način i promoviše svoje pjesme. Oni postaju poznatiji, pjesme slušanije i samim tim više zarađuju.

Oni mogu zaraditi mnogo novca i na taj način, pogotovu ako ih prati veći broj ljudi. Jedna od takvih ličnosti je Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša koje imaju po milion pratilaca, pa to im donosi i dobru zaradu.

Mogu zaraditi i na osnovu reklama, tako što im se javljaju razne kompanije nude svoje proizvode koje dobiju besplatno, a onda iste reklamiraju na svojim profilima. Tako pomognu i tim kompanijama ali i sebi. Ima i onih koji svaku reklamu naplate po određenom iznosu. Međutim, ima i onih koji su na društvenim mrežama jer im je dosadno, a jedna od njih je i Lepa Lukić.

Prije nekoliko dana započela je jednu raspravu, koja je izazvala buru među pratiocima, a mnogi su bili i u stanju šoka. Ona je počela govoriti na temu intimnih odnosa. Svi su se iznenadili kada je rekla da je jako voljela to da radi, te je mogla izdržati i tri puta u toku noći. Otkrila je i da joj je omiljena poza da ona bude gore.

Svi su zanijemili kada je ovo rekla, obzirom da je ona sada starija osoba i ne ide uz nju da govori o takvim stvarima.

Šta vi mislite o ovome!?