Od kako je započela svoju glumačku karijeru Lidija Vukičević je uvijek bila hvaljena, a naročito kada je u pitanju njen fizički izgled. Gdje god da se pojavi uvijek bi bila zapažena i svaki muškarac bi se okretao za njom. Nikada nije krila svoju ljepotu, nego ju je sa ponosom isticala.

Kao i gotovo sve poznate ličnosti na našim prostorima, tako je i Lidija poslije nekog vremena napravila nekoliko korekcija na svom licu, ali to niko nije komentarisao na negativan način, obzirom da je sve uradila u granicama normale i nije pretjerivala u tome, kao što neke žene znaju da urade.

Prije nekoliko dana na svom profilu objavila je fotografiju koja je probudila maštu apsolutno svim muškarcima, a kada pročitamo komentare slobodno možemo reći da su muškarci poludili za njom. Moramo priznati da ona nije pokazala previše na fotografijama, ali da je to njima dovoljno obzirom da nemamo priliku glumicu vidjeti često razotkrivenu.

Glumica je postala jako aktivna na svim društvenim mrežama, a priznala je kako joj to godi, jer tako ”ubije” slobodno vrijeme kada ne zna šta da radi, a ujedno je u komunikaciji sa ljudima koji je prate. Iako je u kasnim godinama, ipak su svi komentari vezani za njenu ljepotu.

Mnogi za nju kažu da je kao vino, kako stari sve je bolja. Želimo da čujemo vaše mišljenja o ovoj glumici? Da li je volite i pratite?