LIJEK KOJI PREKO NOĆI UKLANJA KAŠALJ I SLUZ NA PLUĆIMA! Idealan i za djecu i za odrasle! – Alternativa

LIJEK KOJI PREKO NOĆI UKLANJA KAŠALJ I SLUZ NA PLUĆIMA! Idealan i za djecu i za odrasle!

Stiglo nam je sada ono “najgore” doba za zdravlje svih ljudi. Ovo je period koji je pun virusa i velikih prehlada, bakterije i gljivice napadaju. ovo je period kada se najviše i najlakše naravno prenose virusi i slabi se imunitet te ga treba na sve načine ojačati i popraviti. Najteže naravno pada rodteljima ali i kada su roditelji u pitanju tu je prisutan kašalj koji može da bude jako neugodan pogotov noći.

Ako niste znali, ima i kašalj koji je dosta intezivniji danju ili se javlja najčešće noću. Naravno da postoji dosta vrsta kašlja a glavni se dijeli na jutarnji i večernji.

Naveče je to jako teško podnijeti jer je od njega jako teško da se zaspi i može da vas natjera da povraćate. Postoje i prirodni lijekovi koji su bolji i zdraviji od medicinskih.

Isto kao što možete da vidite na slici ovo sami možete da napraviti. Može da olakša stanje kod djece pogotov.

Ono što vam je potrebno jeste med, bračno, maslinovo ulje. Neka med najbolje je da bude domaći. Stavite maslinovo ulje, brašno te u sve to i med stavite. Miješajte dok ne bude jednaka i homogena smjesa.

Nakon toga nanesite ovo na gazu te najbolje bi bilo da stavite na prsa ili na dijetetova leđa. Zalijepite ovo trakom i stavite im samo tri dana sata pirje spavanja. Ovo svi smiju koristit jer je prirodno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *