Ova rumunka je bila u šoku kada je saznala pravu istinu. Naime, ona je mislila da je u drugom stanju, a kada su je ljekari pregledali, otkrili su joj da ima tumor u maternici koji je narastao i teži oko pet kilograma.

Četrdesetdvogodišnja Madalina Neagu osjećala je zaista jake bolove u stomaku, zbog čega je otišla u bolnicu i rekla ljekarima da je došla da se porodi. Ona je bila ubijeđena da je u drugom stanju, ali zapravo je situacija bila mnogo drugačija.

U Okružnoj bolnici u Botošani, medicinsko osoblje je odmah reagovalo i pripremilo salu za porođaj. Odmah su počeli i sa vađenjem potrebnih nalaza, da bi se vrlo brzo saznalo kako Madalina uopšte nije ni trudna. Ona je imala veliki tumor od pet kilograma unutar maternice.

”Kada je ova žena došla i rekla da se počela prađati, pripremili smo sve za dolazak bebe. Kasnije je počelo polako da se zakomplicira, pa smo mislili da su to sve komplikacije povezane sa trudnoćom. Njen stomak i izgleda kao kod trudnice u devetom mjesecu trudnoće, pa nismo ni pomišljali da ne bi trudnoća bila u pitanju.”- rekao je jedan od ljekara koji je primio ovu pacijenticu.

Doktor Sclandan i njegov tim pomoćnika su napravili operaciju kako bi uklonili tumor, a Madalina je od prevelike želje za trudnoćom cijelo vrijeme mislila da je u drugom stanju i nije ni vjerovala u nešto drugo.