Iako je godina skrivao svoju ženu od očiju javnosti, Ljuba Aličić je napokon napravio kiks i svi su vidjeli kako ona izgleda. Ali, i shvatili smo zašto je to radio sve ove godine. Sada ćemo vam otkriti sve o njihovom braku, kako je Ljuba ukrao svoju suprugu, ali i kako ona danas izgleda.

On je odlučio da je vrijeme da ispriča neke zanimljive stvari o sebi i svom braku, ali i kako je upoznao svoju suprugu Željanu. Kako navodi, upoznali su se dok je on išao u srednju školu, a ona je tada imala dvanaest godina. Njemu su roditelji ugovorili brak, ali on je još tada znao da će to biti greška, pa je odustao od njihove odluke.

Znao je kako je ljubav njegovog života zapravo Željana i da s njom želi da ostari, pa je ukrao je i oženio čim mu se ukazala prilika. Istakao je kako mu je to bila najbolja odluka koju je donio u životu i da ne zna kako bi živio da nema nje pored sebe. Ona vodi računa o svemu, njihovoj porodici , kući, ali i o finansijama.

U njihovom braku vlada sklad, ljubav pokazuju jedno drugom kad god je to moguće. Ne vole da se svađaju niti da se ljute jedno na drugo, jer znaju koliko je život kratak i kako bi se kasnije kajali kada ostanu sami. Prema njihovim riječima, sve je moguće preživjeti i ostati u skladnom braku, ako se dvoje ljudi istinski vole. Žele svima da pokažu kako iako je Ljuba javna ličnost to ne može da naruši ono što su oni gradili godinama.

Nadamo se da će tako i ostati i da će se voljeti do kraja života.