Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

LUIS JE POGINUO PRIJE 10 GODINA, A TEK KAD VIDIMO NJEGOVU DJECU! Zar je moguće da izgledaju baš kao i on? (FOTO) – Alternativa

Ljubiša Stojanović, gotovo svima poznat samo pod svojim umjetničkim imenom Luis, napustio nas je prije desetak godina. Iza njega je ostalo mnogo pjesama koji su veliki hitovi , a koji se i dan danas rado slušaju i ne možemo zamisliti niti jedno veselje bez neke njegove numere.

Kada se saznalo za njegovu smrt , svi su bili jako potrešeni, njegova najvjernija publika, ali svakako i njegova porodica koja je bila jako vezana za njega. Obzriom da je prošlo mnogo godina od njegove smrti i njegova djeca su izrasla i postali ozbiljni ljudi.

Poslije njegove smrti u velikoj žalosti je ostala njegova supruga, ali i šestero zajedničke djece: Ela Mita, Miodrag, Sergej, Marko, Maja, Andrej. Iznenada je preminuo u 59. godini života, a talenat u muzici naslijedio je od svoje porodice, a isti je prenio i na svoju djecu.

Marko i Maja su jedini od njegove djece koji su pokazali interesovanje prema muzici i istom se počeli baviti. Zajedno imaju nastupe, uglavnom u lokalnim kafanama, ali vjeruju da će napredovati u muzici i jednog dana imati nastupe baš kao i njihov otac. Obzirom da nisu dovoljno poznati, ne žele da ulažu novac u stvaranje kompozicija, nego čekaju neka bolja vremena.

Jeste li vi imali nekada priliku da čujete kako pjevaju Marko i Maja? Jeste li voljeli slušati Luisa? Šta mislite o njegovim pjesmama? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!