Ljubiša Stojanović koji je svima poznat pod svojim umjetničkim imenom Luis, prije tačno deset godina je preminuo. Iza sebe ima mnoštvo hitova, koji su i dan danas jako pjevani, ali ostala je i porodica, prvenstveno njegova djeca.

Obzirom da je prošlo mnogo godina, njegova djeca su sada odrasla, završila su svoje školovanje, a vjerujemo i da će svako od vas iznenaditi se kada vidi kako oni sada izgledaju. Kada se radi o djeci poznatih ličnosti, onda se prati svaki njihov korak i pridaje im se pažnja.

Kada smo saznali za smrt legendarnog pjevača, svako je bio potrešen i nismo mogli povjerovati da nas je zauvijek napustio. Svakako moramo naglasiti da je to najveći uticaj i stres izazvalo kod njegovo supruge, kao i djece kojih je imao šestero, a njihova imena su Ela Mita, Miodrag, Marko, Sergej, Maja i Andrej.

Došlo je do iznenadnog prekida njegove karijere u 59. godini života, a često je isticao kako je talenat za muziku naslijedio od svojih roditelja. Od njegove djece samo su Marko i Maja posvetili se pjevanju, a za sada imaju nastupe samo po kafanama u Srbiji.

Nadamo se da će uskoro pokazati svoj talenat i ostalim ljudima i postati poznati i popularni kao njihov otac, te da uživamo u hitovima koje budu stvarali.