Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

MA NIJE MOGUĆE… PROCURIO SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ KAKO SE PONAŠA VAN LAJVA: Voditeljku usnimili šta radi, detalj je sve ŠOKIRAO! (VIDEO) – Alternativa

Zadruga je trenutno jedan od naših najvrućih reality showova, a osim sudionika popularni su i voditelji, kao i svi oni koji su izravno uključeni i otvoreni prema javnosti.

Dušica Jakovljević jedna je od njih. Popularna voditeljica jedna je od istaknutijih javnih osoba koja svoj privatni život čuva od očiju javnosti.

No, društvenim mrežama kružio je video klip u kojem je gledatelj snimio Dušicu tokom prijenosa uživo u emisiji. U videu se vidi kako Dusica potpuno opušteno igra igricu na mobitelu. Cijelo se vrijeme igrala mobitelom, a kad se snimka povećala, moglo se tačno vidjeti da se Dušica igrala igrica na mobitelu.

https://www.tiktok.com/foryou?embed_source=null%3Bnull%3Bembed_discover_button&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=extra-vijesti24h.info%2Fma-nije-moguce-procurio-snimak-dusice-jakovljevic-kako-se-ponasa-van-lajva-voditeljku-usnimili-sta-radi-detalj-je-sve-sokirao-video%2F