Jovana Jeremić posljednjih je mjeseci jedno od najpopularnijih medijskih lica. Poznata je po svojoj retorici pa je često u centru pažnje. Čak je deset godina radila i bila glasnogovornica Happy TV-a. Pravi bum bio je njen prelazak na Pink, ali je ponuda vlasnika Pinka Željka Mitrovića bila predobra da bi je Jovana odbila.

Jovana Jeremić vodila je rat s kolegom Sinišom Medićem. Stvar je u tome što je rekao da će je tužiti jer je ukrala ime njegove TV emisije. I s Dijanom Janković danima se vodi medijska bitka.

Prema prvim reakcijama i gledanosti, Jovana Jeremić odlično radi s novom TV kućom i novim poslom. Na svom Instagram profilu je sve iznenadila podijelivši objavu. U objavi je napisala:

“Tri najveća transfera decenije – Miljana Kulić iz Parova u Zadrugu, Jovana Jeremić iz Hepija u Pink i Ceca umjesto Karleuše u Zvezde Granda.”

Njezina objava izazvala je brojne komentare jer se usporedila s dvije najveće zvijezde na našim prostorima. Mnogi misle da se precjenjuje, dok se drugi slažu s njom. Ovo su zaista veliki transferi koji su se dogodili ove godine. Što mislite o ovome, napišite nam u komentarima.