Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

MAHALA DIPLOMOM VRHUNSKOG STUDENTA, PA SE POJAVIO PRAVI PROSEK: Raskrinkana Jovana Jeremić! Evo kakva je PRAVNICA! – Alternativa

Kada se saznalo da je voditeljica Jovana Jeremić dala otkaz na Hepi televiziji svi su bili u šoku, jer niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto. Ona je samim tim ponovo dospjela u centar pažnje i postala glavna tema svih medija.

Počele su se pojavljivati razne špekulacije o tome šta će naredno da radi ova voditeljica , da li će nastaviti raditi na malim ekranima ili će promijeniti profesiju. Kontaktirali su je razni novinari, a ona je na jednoj televiziji i prokomentarisala svoju odluku, te svoje školovanje.

Jovana je prokomentarisala o svojim diplomama osnovnih i master studija koje je završila na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Bitno je naglasiti da je osnovni studij završila na vrijeme i tada postigla veliki uspjeh na ovom fakultetu, gdje je prosjek bio 9,34, dok je master studije završila prosjekom 9,25 i to 2014. godine.

Voditeljica je prilikom pokazivanje diplome istakla kako joj ove diplome bude velike uspomene , mnogo suza, znoja i bubuljica. Međutim, nekada joj ni taj fakultet i visok prosjek ništa ne znače, kada izjavi neku glupost, poput:

”Osjećam se nekada poput lika iz ‘Don Kihota’ koji mora da se bori sa vjetrenjačama!!”

Jovana je nekoliko puta istakla da voli nervirati intelektualce i da to svjesno radi, oni suu završili neki privatni fakultet, dok ona slobodno može da maše sa diplomom državnog fakulteta kojeg je završila u roku i sa dobrim prosjekom.