Mahir Mulalić prošlogodišnji pobjednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda odlučio je da prihvati poligraf testiranje i progovori o nekim najškakljivijim temama, ali ujedno su se dotakli provatnog života, kao i poslovnog.

Voditelj mu je postavljao razna pitanja, a jedno od njih bilo je ‘da li je ikada pomislio da bi mogao pobijediti’ na šta je Mahir rekao da je imao želju i priželjkivao, ali nije očekivao da će se to desiti.

Najviše ga brine što je zbog takmičenja morao da zapostavi fakultet na neko vrijeme, jer je imao probe, a i često je odsustvovao zbog snimanja. Otkrio je kako ga je sve to umorilo, a naročito period oko snimanja, te da je tek poslije toga uspio da se naspava i odmori kako treba.

Prema njegovim riječima, od djetinjstva je imao želju da postane pjevač i drago mu je što polako ide prema svom cilju. Mahir nam je otkrio kako je od Popovića osjećao podršku, jer Saša voli osobe koje se bore i prema njima se očinski ponaša. Jednom prilikom je prije izlaska na scenu morao da prima infuziju, jer se dan prije trovao picom.

Za Mariju je također imao samo lijepe riječi, ali nam je priznao i da je jako stroga. Kada je imao probleme sa svojom mentoricom, uvijek bi pokušavali da pronađu razumijevanje jedno za drugo i riješe problem koji imaju.