Ovaj trend je bio jako aktuelan prije nekoliko godina a sada moramo da vas podsjetimo na njega, kako ne biste zaboravili i tak ugrozili zdravlje i život svoje djece. Oni su nam najbitniji u životu i moramo se brinuti o njima i radiiti sve kako bi njima obezbjedili sigurnost.

U današnje vrijeme postal je sasvim normalno da pravimo razne fotografije i tako zabilježimo bitne trenutke u našim životima. Pokušavamo da imamo uspomenu, ali nekada zbog toga izgubimo pravi uživat u tom trenutku. Upravo to se desilo i ovoj majci , gdje su životi njene djece mogli da završe kobno.

Po pisanju medija, ovo se desilo u Australiji, a samo kod njih u toku godine umre oko 41% ljudi , zbog posljedice ujeda zmije. Ova majka je sa svoje dvoje djece izašla vani u prirodu, kkao bi uživali u svježem zraku i suncu, obzirom da je to jako bitno za ljudsko zdravlje.

U jednom trenutku dok su njena djeca šetala ispred nje, ona je odlučila da ih slika, te je njihovu sliku objavila na društvenim mrežama. Ubrzo su se ispod počeli nizati mnogobrojni komentari, a kada je pročitala o čemu je riječ bila je u šoku. Naime, mnogi su joj govorili kako je pogriješila što je sliku objavila, jer je pored djece nalazila se zmija, a ona je nije ni primjetila, jer je pokušavala da slika djecu.

Pored djece se nalazila jedna od najopasnijih zmija na njihovim prostorima, a tek onda je kod majke uslijedila napad i panika.

Šta vi mislite o ovoj slici?