Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Majka samo plače i na lijekovima je: Unuk Ere Ojdarića optužen za pros..tuciju! Evo šta je on rekao.. – Alternativa

Nikola Anđelić, poznatiji kao unuk pjevača Ere Ojdarića završio je iza rešetaka , nakon što je povezan sa elitnom prostitucijom, Treće osnovno javno tužilaštvo koje se nalazi u Beogradu odlučilo je da ga drži u pritvoru dok se cijela ova situacija ne iskristališe.

Ovo nije neka bezazlena stvar, nego se radi o nečemu zaista ozbiljnom. Vjerujemo da nikom od porodice nije lako, te se svi nadaju da Nikola nema nikakve veze s ovim, kako bi što prije bio pušten iz zatvora.

Njegov brat učestvovao je u rijaliti programu ”Parovi”, te nije mogao da se ne oglasi povodom ove situacije i kaže svoje mišljenje:

” Stvarno ne znam šta bih mogao da kažem. Siguran sam da on nema nikakve veze sa ovim, jer nije takva osoba i nikada nije povezivan ni sa kakvim kriminalnim radnjama, sigurna sam 500 posto. Cijeli život se bavi sportom, sada radi kao fitnes instrukotor. Oko njega su uvijek lijepe i atraktivne djevojke, a on nikada tako nešto ne bi uradio.”- rekao je.

”On je dečko za primjer, nikada nije imao problema sa zakonom. Njegova majka sada nije dobro, plače po cijele dane, uzima i lijekove za smirenje , ali nije idalje dobro.”- rekao je on.

Ni Era ne vjeruje da bi njegov unuk bio u stanju da uradi ovako nešto, jer nije takva osoba i nikad ne bi ni mrava zgazio.