Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Majka troje dece iz Srbije svake godine leži u BOLNICI, a razlog je SKANDALOZAN: “Osudite me, briga me” – Alternativa

Iako se neke žene mogu sasvim lako nositi sa svakodnevnim obavezama i stresom, čini se da je jedna mama našla pomalo skandalozan način da sebi malo priušti oduška.

Svakodnevne obveze i na to kad dodamo stres često nas tjeraju misli tipa da „ne možemo više“. Nakon napornog radnog dana, u popodnevnoj špici, kod kuće često imamo mnogo poslova vezanih uz djecu, partnere, pripremanje obroka i čišćenje sobe.

Dok ga neke žene mogu nositi s lakoćom, neke će u određenim trenucima “upropastiti” film i odlučiti napraviti nešto neobično. To je učinila i majka koja je željela ostati anonimna, a njezine objave godinama kruže internetom.

Je li to istina ili ne, neizvjesno je, ali svaki put kada netko to podijeli, molimo da to poštujete jer privuklo je pažnju mnogih majki koje se često zaboravljaju iz dužnosti, ali i onih kojima je takvo ponašanje neprimjereno i sebično.

“Svake godine se pretvaram da sam bolesna i odlazim na odmor u bolnicu. Nitko mi ne pomaže oko djece cijele godine, umorim se kad odemo i na more, ništa od mora meni nije godišnji odmor. Zato ja odem u bolnicu dok mi muž uzima godišnji odmor da se brine o djeci

Nemojte me napadati što sam uzela mužev godišnji odmor. Srećom, postoje zimski i ljetni odmori. Sudite mi, nije me briga. Inače nemam odmora. Bolnička hrana mi je dobra. Sada sam na odjelu, ovaj put na odjelu za infekcije. Volim vas sve puno, s potpisom majka troje djece.