Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mali Željko IZGOVORIO PRVU RIJEČ: Veljko se hvatao za glavu kad je čuo! Evo koja je to riječ! – Alternativa

Od kako se rodio, unuk Svetlane Cece Ražnatović je u centru pažnje i o njemu se mnogo govori. Ne samo da je poznat u javnosti, nego je i veliki mezimac u porodici, obzriom da im je to prvo unuče.

Svi članovi porodice kada provode vrijeme s njim, objavljuju to i po društvenim mrežama, kako bi ostali vidjeli kako oni uživaju u njegovom društvu. Svaki trenutak u životu djeteta je bitan, a naročito ponosnim roditeljima, koji žele da to zabilježe kako bi zauvijek imali uspomenu.

Veljko Ražnatović je prije nekoliko dana objavio na svom profilu na Instagramu jedan zanimljiv video, koji je raznježio sve njegove pratioce, a vjerujemo da je i njega, obzirom da je htio da se pohvali svima s tim.

Na njem se vidi kako je Željko u hodalici, sav je radostan i pokušava da se pokrene. Tada je izgovorio i riječ, koja je asocirala na ‘tata’. Veljko nije mogao da sakrije koliko je sretan zbog toga, odmah je i on počeo da govori ‘tata’, ali dječak više nije želio to da kaže.

Veljko i Bogdana su postali roditelji prošle godine 3. juna, a Ceca i Anastasija nisu mogle da sakriju svoju sreću i oduševljenje.