Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Marija Šerifović i Džejla Ramović u centru skandala: Evo šta je Džejla uradila nakon snimka! Ovo niko nije očekivao.. – Alternativa

Zadnjih nekoliko dana Marija Šerifović je ponovo privukla veliku pažnju na sene kada je izletila iz auta i počela udarati šakama po njemu i ujedno je psovala. S njom je bila još jedna djevojka, koju mnogi povezuju sa Džejlom Ramović, a koja je već prije nekoliko mjeseci dovodila se u vezu sa poznatom pjevačicom i pobjednicom na Evroviziji.

Od tada su počeli ponovo se nizati natpisi kako su njih dvije u vezi, te da je Marija nešto ljubomorisala Džejli, što joj je navodno prešutila, a Marija ne dozvoljava da se ona tako ponaša prema njoj.

Nakon takmičenja u Zvezdama Granda , Marija i Džejla su postale jako dobre prijateljice i održavale su kontakt. Sada se oglasila i Džejla , nakon skadala sa Marijom, a ispod njene objave su se brzo nizali raznorazni komentari, kao i pitanja za Džejlu da svima definiše u kakvim je odnosima zaista sa Marijom.

Svi su jako znatiželjni kada je ovo u pitanju, a Džejla jedno vrijeme nije željela da se oglašava. Međutim, kada je vidjela da sve ovo ide u pogrešnom smijeru, shvatila je da nema drugo rješenje, nego da ispriča kako stoje stvari. Džejla je istakla kako je sramota šta rade mnogi mediji, te koliko izmišljaju priče samo da bi privukli pažnju čitalaca.

Njih dvije su ostale u odličnim odnosima, te da niti jedan loš natpis ne može da pokvari njihovo prijateljstvo. Dodala je i kako se više neće truditi da dematuje ikakve priče, jer ovako šteti i svojoj porodici, a to joj nije u cilju.