Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Marija Šerifović im RASTURILA BRAK? Otkriven razlog RAZVODA Saleta Tropika i Jovane Pajić: SA MARIJOM JE BILA PREVIŠE BLISKA! – Alternativa

Kada se saznalo za razvod braka između Jovane Pajić i Saleta Tropika, svi su bili u čudu, jer niko nije očekivao da će doći do ovoga, obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni.

Iako se neko vrijeme spekulisalo o ovoj informaciji, mnogi su čekali njihovo zvanično saopštenje i nadali se da je ovo samo jedno lažna vijest, koja se svakodnevno pojavljuje na portalima. Međutim , poslije nekog vremena oboje su se oglasili i potvrdili ove glasine, te dodali da već neko vrijeme nisu u ljubavnom odnosu i da žive odvojeno.

Dodali su i kako su ostali u dobrim prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog svoje djece, te da su odluku o razvodu donijeli zajedno i smatraju da je to najbolje za njih oboje i njihove kćerke. Ubrzo je počelo da se piše i o razlozima njihovog razvoda, da bi se navelo kako je Marija Šerifović jedan od glavnih razloga, odnosno da je previše vremena Jovana provodila s njom, što je mnogo smetalo Saletu.

Sale nije mogao ništa da učini po tom pitanju i da spriječi Jovanu da se druži sa svojom prijateljicom, niti da joj zabrani, zbog čega je rekao kako je najbolje rješenje da se njih dvoje raziđu.

Osim toga, na drugoj strani se navodi kako je Jovana glavni krivac što je došlo do prekida veze između Džejle Ramović i Marije. Samo nam ostaje da vidimo u narednom periodu kako će se odvijati ova situacija i kakve sve ćemo informacije saznati o njima.