Marija Šerifović uvijek je zanimljiva medijima i oko nje se ima mnogo toga pričati, ali svakako da je glavna tema njena seksualna opredijeljenost o kojoj se stalno govori, ali nikako da se sazna pravi odgovor i napokon odgonetne koje je ona opredijeljenosti.

Nikada nije javno pjevačica govorila o svojim ljubavnim vezama, niti smo imali priliku nekada da vidimo njenog partnera, zbog čega privlači još veću sumnju na sebe. Ali, jednom prilikom je progovorila o svojoj ljubavnoj vezi, a mi smo pronašli i fotografije koje to potvrđuju.

Mnogi znaju, naročito njeni bliski prijatelji i porodica da je ova pjevačica bila u ljubavnoj vezi sa pjevačem i glumcem Slavkom Kalezićem koji dolazi iz Crne Gore. Nakon njene pobjede na Eurosongu, oni su i započeli svoju ljubavnu romansu.

Slavko je prije nekoliko dana otkrio kako on i Marija već neko vrijeme nisu u kontaktu, ali da se uvijek obraduje kada je vidi. Iako nisu dugo vremena bili u vezi, bilo im je dovoljno da vide kakav je ko i da nisu jedno za drugo. Svako je otišao svojim putem i posvetio se svojim karijerama. Od tada nismo imali više priliku da vidimo pjevačicu u zagrljaju drugom muškarca.

Iako se dosta komentariše njen ljubavni život, Marija je skoro otkrila kako bi u narednom periodu voljela da se ostvari kao majka, ali da se sama brine o tom djetetu. Ostaje nam da vidimo u narednom periodu, šta će se tu izdešavati.