Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

MARINKOV VANBRAČNI SIN OTKRIO VELIKU TAJNU O SVOM OCU: Ovo niko nije znao, a on je skrivao od svoje četvrte godine! – Alternativa

Marinko Rokvić iznenada nas je napustio u 68. godini života, a poslije njegove smrti počele su se polako otkrivati razne tajne, kakve do tada nismo mogli ni da zamislimo da bi pjevač mogao imati. Malo ko je prije toga znao da on ima vanbračnog sina, o kojem se tek sada počelo mnogo govoriti.

Marinko je imao djevojku Milu, sa kojom je dobio sina po imenu Dario. Obzirom da odmah po rođenju nije bio tu, on je za dijete saznao kada je imao četiri godine. Najprije je želio da napravi test, a kada je utvrđeno da je zaista njegov sin, onda ga je i prihvatio.

Dario trenutno živi u Kanadi sa svojom suprugom i dvoje djece, a iskoristio je priliku i da progovori u kakvim je odnosima bio sa ocem, te da li se čuje sa porodicom Rokvić. Istakao je da ima naslijeđen gen za muziku, baš kao i njegova braća Nikola i Marko, ali da svoj talenat ne eksponira previše.

”Geni su zaista veliko čudo, jer sam neko ko mnogo voli da sluša muziku, ali još uvijek ne mogu da skupim dovoljno hrabrosti da zapjevam. Kao dijete često sam svirao klavir, jer je to veselilo mamu, pa sam želio da vidim osmijeh na njenom licu. Slušao sam i očeve pjesme preko kaseta. Mi smo bili u kontaktu, a kada smo se 1995. godine preselili iz Sarajeva u Kanadu, nastavili smo da održavamo kontakt.”- rekao je on.

Dario je ispričao kako je njegova majka trudila se na sve načine da mu obezbjedi sve i da nikada ne osjeti odsustvo ova. Kada dođe u Srbiju, vidi se i sa Nikolom i Markom, te pokušavaju da održe dobre odnose zbog oca.