Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Matori zavodnik: Bebek oženio 35 godina mlađu djevojku! Ima 4 djece, a evo kako izgledaju.. – Alternativa

Definitivno jedan od najpopularnijih rok pjevača na prostoru bivše Jugosloavije jeste Željko Bebek, a koji se proslavio kao član grupe Bijelo dugme. Imao je koncerte po cijelom svijetu i bio jako voljen među publikom.

Grupu Bijelo dugme osnovao je Goran Bregović, ali ipak su je mnogi voljeli i prepoznavali upravo po Bebeku. Talenat za muziku naslijedio je od svoje majke, koja je imala lijep glas, a Željko ju je slušao cijelog života i divio se njenom glasu.

Karijeru je najprije započeo solo, ali kada je Goran Bregović saznao za njega i čuo kakve vokalne sposobnosti posjeduje, pozvao ga je u svoju grupu. Bebek je upravo sa ovom grupom postao prepoznatljiv svugdje u svijetu i njegova karijera dostigla je vrhunac.

Poznat je kao veliki zavodnik, bio je interesantan i žene su za njim ludile gdje god da se pojavi. Međutim, on je pokušavao svoj život da drži daleko od očiju javnosti, iako je to teško. Najprije je oženio Spomenku sa kojom je dobio dvoje djece, da bi poslije toga oženio se sa Sandrom i sa njom ima kćerku.

Iako je govorio da se više neće ženiti, on je poslije toga supio u brak sa 34 godine mlađom Ružicom, i sa njom sada ima kćerku i sina.