Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Medicinska sestra saznala da joj nešto jezivo RASTE U STOMAKU: Nije beba, a ima kosu i zube! – Alternativa

Džejmi Konvel ima 28. godina, živi u Teksasu i radi kao medicinska sestra. Ona je bila u velikom šoku, kada je saznala kako na njenom jajniku, svakodnevno raste tumor, a da je on već sada dostigao veličinu od deset kilograma. Međutim, ono što je zastrašujuće jeste da ima zube i kosu.

Ona je godinama borila se sa viškom kilograma i pokušavala na razne načine da smrša, ali nikako nije uspijevala da izgubi niti jedan kilogram, koliko god da se trudila. Priznaje da je išla na razne dijete, pa čak u jednom trenutku i na keto dijetu, ali ništa od toga.

Na kraju je mislila kako ne može ishranom da djeluje na gubitak kilograma, pa je počela i da vježba i to dva puta u toku dana. Zastrašujuće je bilo to, što ona nije nikako gubila kilograme, nego upravo suprotno, ona je sve više bila teža. Vremenom je počela osjećati i neke druge simptome, poput mučnine.

Otišla je ljekaru na pregled, kada joj je otkriveno da u njenom tijelu raste tumor koji je deset kilograma težine, potpuno je progutao desni jajnik i počeo se širiti po ostatku tijela. Nakon što je uklonila ga, smršala je čak 46 kilograma u roku od nekoliko mjeseci. Ljekari su joj tada uklonili i jajdnik kako ne bi mogao tumor ponovo da se vrati na isto mjestu, jer nisu znali u tom trenutku da li je kancerogen.

Sve ovo uspjela je lako da prevaziđe, zahvaljujući svojoj majci koja je bila cijelo vrijeme uz nju i bodrila je. Na svu sreću, uspjela je na vrijeme da ukloni tumor i nastavi sa liječenjem, a nakn toga i sa normalnim životom.