Ova medicisnka sestra kada je shvatila da joj se približava kraj života, odlučila je da otkrije jednu svoju dugo čuvanu tajnu. Niko nije mogao ni predpostaviti da bi jedna medicinska sestra koja treba da se brine o bebama, mogla ovoliko da im napakosti i bukvalno upropasti život i njima i bebinim roditeljima.

Navodno je bila prisiljena da to uradi, iako je u pitanju jedno od najužasnijih dijela. Kada čujete njenu priču , vjerujemo da idalje nećete imati razumijevanja prema njoj, jer je ovo za svaku osudu, i niko ne bi trebao ovako nešto da doživi.

Prema njenim riječima, ona je tokom svoje medicinske karijere uspjela da zamijeni čak 5 000 beba. Među njima ubraja i one slučajeva, gdje je roditeljima govorila kako su im djeca preminula, a ona je istu tu djecu prodavala nekoj drugoj bogatijoj porodici.

Uglavnom su bogate porodice koje nisu mogle imati djece, dolazi kod nje kako bi ona ukrala bebu i njima prodala. Onda bi biološkim roditeljima govorila kako im je beba preminula, a nikada ne bi dobili njeno tijelo niti bilo kakav dokument o smrti djeteta. Tek sada kada je bila na samrti proradila joj je savjest i željela je na onaj svijet otići mirna.

Otkrila je kako je zaradila mnogo novca, a upravo je i to razlog zbog kojeg je činila ova loša djela. Morala je nekako da se brine o svojoj porodici, a na ovaj način je mogla da zaradi mnogo novca kako bi oni lagodno živjeli.