Direktorica medicinskih sestara Liz Smith, koja radi u Franjevačkoj dječijoj bolnici koja se nalazi u Massadhusettesu. Uvijek je imala želju da bude majka, ali ta želja joj se nije ostvarivala.

Bila je u dugogodišnjoj vezi sa svojim partnerom, koja je iznenada prestala, te je ona nakon toga pokušavala da ostvari svoj san, ali nije joj polazilo za rukom. Počela je gubiti svaku nadu, nakon nekoliko pokušaja da ostane u drugom stanju, pa kada nije uspjela ni oplodnja in vitro.

”Lako je postati medicinska sestra i raditi posao koji voliš, ali majka je veoma teško postati. Kada sam vidjela da nema uspjeha, pokušavala sam o tome što manje misliti i svoje misli okupirati poslom.”- rekla je Smith. Ali, sve u njenom životu promijenilo se kada je počela raditi u franjevačkkoj bolnici. Jednog dana su doveli djevojčicu kojoj su morali hitno ukazati pomoć, kako bi joj spasili život.

Liz je otkrila kako je bila iznenađena i oduševljena malim anđelom koji je u tom trenu došao u njihovu bolnicu. Bebe Giseline majka je već neko vrijeme bla narkomanka i beba je tokom trudnoće bila izložena svaki dan uticaju heroina i kokaina. Poslije rođenja odmah joj se morala ukazati pomoć, a njeni rditelji nisu marili za to. Beba je u bolnici provela pet mjeseci, a niko joj nije dolazio u pomoć, zbog čega je trebala završiti u udomiteljskoj porodici.

Liz je povela djevojčicu svojoj kući. Svaki dan joj je trebalo 16 sati da je hrani cjevčicama. Svaki dan je njegovala i davala ljubav koju je djevojčici pomogl da se oporavi. 2018. godine je zvanično postala njena majka.