Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Meni GRADSKOJ RIBI ste doveli SELJAKA iz Medveđe!” Mlada pobjegla iz emisije i napravi skandal kad je vidjela BUDUĆEG MUŽA! (VIDEO) – Alternativa

Gordana Anđelković napravila je potpunu pometnju tokom snimanje emisije, kada je vidjela kakvog su joj mladoženju doveli, govoreći kako joj je sve ”namješteno”. Niko nije očekivao ovakvu njenu reakciju, a naročito njen budući izabranik.

Učesnica ovog šou programa bila je toliko uvrijeđena kada je vidjela budućeg muža koji joj je produkcija izabrala, a koji joj se očigledno nije nikako dopao. Ona je tražila da se cijela emija obriše i nikada ne emituje na malim ekranima.

Gordana je još na samom početku emisije priznala da je jako impuslivna. Dodala je i kako u polsjednje vrijeme pokušava da kontroliše bijes, ali očigledno da joj to nije uspjelo i kada je ugledala potencijalnog mladoženju. Mladoženja je bio Miloje Jovanović, koje je Gorana odmah upitala odakle dolazi, a kada je on rekao da je iz Medveđe, Gordana je samo odmahnula rukom i rekla mu ‘ćao’.

Istakla je kako nije njen tip, ali da ne pokušava da ga uvrijedi. Njoj je bilo bitno da je mladoženja iz Beograda, a osim toga nije joj se nikako svidio ni njegov stajling. Kakon toga je Gordana počela da vrijeđa i voditeljicu programa, govoreći joj kako nema oči i da joj nije mogla dovesti ovakvog mladoženja koji je još i iz Medveđe.

Voditeljice je pitala šta to fali mladoženje, na šta je Gordana rekla kako jednostavno nisu na istom nivou, odnosno da je ona gradska riba, a on neki seljak iz Medveđe.