Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”Misle da smo unuka i djed, a on je ustvari moj muž!” Zaljubila se u starije čovjeka i život joj se preokrenuo! – Alternativa

Tom Crutchfield je svoju suprugu upoznao sasvim slučajno. On ima 66. godina, dok je Stacey prije nekoliko dana proslavila svoj 33. rođendan. Obzirom da je prevelika razlika u godinama među njima, Tom je pokušavao na sve načine da se odupre privlačnosti koju je osjećao prema Stacey , iako je bila zaista ogromna.

Tomu su bili potrebni radnici, te je on objavio oglas za posao. Na to se prijavila Stacey koja je došla raditi na farmi reptila. Već na prvi susret kod njih su se počele pojavljivati velike simpatije, ali su ih oboje vješto skrivali.

Oboje su bili svjesni da je razlika u godinama prevelika, ali isto tako nisu mogli da se obuzdaju, zbog čega su na kraju i poklekli , te prepustili se svojoj ljubavi i strasti. Najprije su počeli da se druže, a onda je sve to preraslo u ljubavnu romansu. U vezi su bili četiri godine, da bi onda na Tomov sedamdesti rođendan, odlučili da se vjenčaju.

Godine im sada ne predstavljaju nikakav problem, navode kako se osjećaju jako mladi i kao da su vršnjaci. Ali, često se znaju susresti sa lošim komentarima, gdje im ljudi govore kako liče na djeda i unuku, a ne na muža i ženu. Tom je istakao kako mu je Stacey nešto najljepše što mu se desilo u životu.

”Svjesni smo da nam nije ostalo mnogo vremena da provodimo zajedno, zato želimo da iskoristimo svaki trenutak maksimalno i da uživamo. Smrti se ne bojim, jedino se plašim da dovoljne ne proživim dok sam živ.”- rekao je Tom.