Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mjesečno zaradi 10 000 eura, a ŽIVI U OVOME! Srbi u nevjerici, pojavile se slike njenoj DOMA! (FOTO) – Alternativa

Jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima jeste Jovana Joksimović koja se proslavila u emisiji Jutarnji program koji je vodila zajedno sa kolegom Srđanom Predojevićem, a emisija je emitovana na Prvoj TV.

Nakon što je dala otkaz na pomenutoj televiziji, digla se velika prašina i počele su se pojavljivati razne priče. Neke njihove kolege su čak pisale i peticiju, da ne žele raditi sa ovom voditeljicom , jer je jako teška i komplikovana za saradnju, te se do sada nije pokazala kao timski igrač.

Novinari jednog portala odlučili su da posjete ulicu u kojoj se nalazi vila Joksimovića i provjere šta misle komšije o ovoj porodici, odnosno da nam otkriju u kakvim su odnosima i da li su druželjubivi prema ”običnom” narodu.

Svi su imali samo lijepe riječi za Željka Joksimovića rekavši kako je dobar i prijatan čovjek , dok su za Jovanu imali suprotne riječi, rekavši da je stalno nadrdana, neraspoložena i da se dešava da prođe pored komšija i da ih ne pozdravi. Veoma rijetko se pokazala kao dobra, fina i prijatna osoba.

Pred novogodišnje praznike ona je objavila i sliku jelke iz porodičnog doma, a na njoj su bili samo bijeli ukrasi. Mnogi se pitaju kako će sad da izgleda jelka, te da li će je lijepo ukrasiti.