Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mlada majka izdaje mlijeko i za 1 000 eura prodaje bodybuilderima! Mjesečno zaradi i 12 000 eura! – Alternativa

Neke osobe su toliko opterećene svojim fizičkim izgledom da će uraditi bilo šta samo da bi imali tijelo kakvo su zamislili. Oni su spremni na neke stvari, koje mi ne bismo mogli ni zamisliti, ali to njih ne interesuje obzirom da je u pitanju ostvarenje njihovih ciljeva.

U posljednje vrijeme bodybuilderi su postali zaluđeni izdojenim mlijekom, pa je ovo odlična prilika za dojilje koje žele da zarade nešto novca. Oni su ubijeđeni da sa izdojenim mlijekom mogu da izgrade mišiće na svom tijelu, i to za kraće vrijeme, a da budu dosta efikasniji.

Ova majka iz Velike Britanije, uspjela je da zaradi mnogo novca prodavajući svoje mlijeko. Ali , postavlja se pitanje da li zaista majčino mlijeko je toliko korisno odraslima koji žele da izgrade svoje tijelo? Stručnjaci su otkrili kako u jednoj šoljici majčinog mlijeka ima 170 kalorija, 16 gr ugljikohidrata, 10 gr masnoće , mnogobrojni minerali i vitamini.

Prije nego se porodila, ova žena je napisala da ne zna kako će podnijeti dolazak djeteta, jer nije bila u baš dobroj finansijskoj situaciji. Međutim, nije ni slutila da će na osnovu njega zaraditi ovoliko novca. Javljale su joj se i druge dojile da pitaju kako prodaje i gdje, a ona im je sve objasnila.

Obzriom da je majčino mlijeko jako bitno za rast i razvoj djeteta, mnogi su uvjereni da ono može biti od koristi i odraslima kako bi izgradili svoje mišiće. Još uvijek ne postoji jasan dokaz koji to potvrđuje, ali svakako da se radi na proučavanju toga.