Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mladu Hanu (19) POREDE SA BABA VANGOM: Pogodila 11 stvari koje su se desile ove godine, a evo šta će se desiti uskoro.. PRIPREMITE SE! – Alternativa

Vrijeme je da se posvetimo jednoj interesantnoj temi, koja će sigurno privući vašu pažnju i željeti ćete saznati šta nas to navodno očekuje u narednom periodu. Govoriti ćemo o proročanstvima, ona koja su se desila, a i koja bi mogla uskoro da se dese.

Kada govorimo o proročanstvima, sigurno odmah svi pomislite na jedno od najpoznatijih proročica na našim prostorima, a to je Baba Vanga, koja je živjela u Bugarskoj. Ona je do sada imala nekoliko proročanstava koja su se desila, te je zbog toga smatraju najboljom, a navodno je sada dobila i svoju nasljednicu, devetnaestogodišnju djevojku.

Ona živi u Americi i zove se Hana. Do sada je izrekla nekoliko proročanstava koja su se zaista i desila, i to baš ove godine, te je tako podigla svoju popularnost na veliki nivo. Često ljudi za nju kažu da je nasljednica Baba Vange, te strahuju šta bi mogla proreći da će se uskoro desiti.

Ono što su obje predvidjele, a što se zaista i desilo ove godine jeste smrt kraljice Elizabete , koja je uzdrmala ljude širom svijeta. Hana Kerol je početkom ove godine, napisala 28 proročanstva koja će se desiti ove godine, a do sada se jedanaest njih i desilo.

Ona se uglavnom bavi životima poznatih ličnosti, te je istakla kako bi u skorije vrijeme mogao da se desi raskid između Pita Dejvidsona i Kim Kardašijan. Ostaje nam da vidimo da li će i ovo pogoditi ili ne!