Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mladu Hanu (19) porede sa Baba Vangom: Pogodila je 11 stvari ove godine, a o jednoj SMRTI priča ceo svet – Alternativa

19-godišnjakinja iz SAD-a uspješno je predvidjela nekoliko događaja ove godine, a mnogi je uspoređuju s bugarskom vidovnjakinjom Babom Vangom, budući da se smatra da su oboje predvidjeli smrt kraljice Elizabete II.

Hana Carol (19) u januaru je napisala 28 predviđanja za 2022. godinu, od kojih je 11 pogodila, uključujući nove albume Harryja Stylesa te trudnoću Beyoncé i Rihanne. Najviše se bavi životom poznatih pa je tako predvidjela i prekid Kim Kardashian i Petea Davidsona.

Predviđanja za koja misli da će se ostvariti su trudnoća Kourtney Kardashian, zaruke Kendall Jenner i trudnoća Hailey Bieber. Osim toga, ona nagađa da će se One Direction ponovno okupiti ove godine.

I dalje mislim da će se sva moja predviđanja ostvariti, ali možda sam malo pogriješila s timingom i neka će se dogoditi u sljedećih nekoliko godina, ako ne ove godine – rekla je.

Hana je postala slavna kada je na društvenim mrežama podijelila svoje prvo predviđanje da će Nick Jonas i Priyanka Chopra dobiti dijete. Zbog toga su joj ljudi počeli slati poruke tražeći osobna očitanja, pa Hana sada vodi uspješan posao usmjeren na osobne živote svojih klijenata.

Ona daje čitanja iz područja ljubavnog života, karijere ili čakri na 12 funti (približno 1.610 dinara), trudnoće i plodnosti na 16 funti) daje čitanja o životu općenito. Čita oko 30 puta sedmično, a za to vrijeme zaradi oko 1475 funti (skoro 200.000 dinara). Kad se njezino predviđanje obistinilo, klijenti su pohrlili.