Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Mogla je imati karijeru kao Ceca, a sad jedva preživljava! ”Teško mi je, jedva da imam novac za hljeb, a moram prati stražnjice starcima!” Evo kako ona danas izgleda.. – Alternativa

Što se tiče estrade, tu je sve lutrija, nikad ne znaš da li ćes uspjeti ili ne. Bilo je pjevača koji i nemaju neki talenat niti prepoznatljiv glas, ali objave jednu pjesmu , koja postane veliki hit, jako slušana i ona ih probije na vrh estradnog neba. Tako postanu prepoznatljivi i poznati, a samim tim i plaćeniji.

Međutim, ima i onih osoba koje zaista imaju velik talenat, ali nikada nisu uspjele da se istaknu u masi pjevača. Ovo je zaista žalosno, ali šta je tu je, svako ima svoju sreću. Ovo nije slučaj samo u muzici , nego i u svakom drugom poslu.

Danas vam donosimo jednu zaista zanimljivu priču. Govorimo o djevojci koja je počela da pjeva sa samo četrnaest godina. Ko god ju je čuo bio je oduševljen njenim glasom, zbog čega je odlučila da izbaci jednu pjesmu. Kao što se moglo predpostaviti, pjesma je postala veliki hit, ali početkom rata, Ankica Milenković morala je da napusti Srbiju i otišla je za Ameriku.

Svi su mislili da je pred njom velika i blistava karijera, baš kakvu sada ima Ceca, ali ubrzo se sve promijenilo. Sada radi kao njegovateljica i često se obraća na društvenim mrežama, govoreći kako joj je teško i da mora da pere stražnjice starijim osobama kako bi mogla preživjeti i kupiti hljeb svojoj djeci.

Sjećate li se ove pjevačice!? Kako vam se dopada njena pjesma!? Poslušajte sad još jednom, pa nam u komentar napišite svoje mišljenje!