Naime još u vrijeme bivše Jugoslavije,Aida iz Bosne se zaljubila u svog muža i zbog njega se odselila na Kosovo gdje živi i danas nakon 37 godina braka.Nakon što je prošlo 17 godina muž je tražio od Aide dozvolu da u njihovu kuću dovede još jednu ženu i ona je na to pristala jer je to kod njih normalno i njihov slučaj nije ni prvi a ni posljednji.

Njoj je muž pružio veoma dobar život a i njegova porodica joj je dala obećanje da će je oni doživotno izdržavati ukoliko on prekrši ikada svoju riječ,što on nikada nije uradio.Suprug je i sa drugom ženom dobio djecu a njihova najmlađa kćerka je dobila ime Aida po prvoj supruzi. Ova bosanka je svoju životnu priču podijelila na jutjub kanalu Priče sa Dijanom i rekla je kako njen muž ugađa i njoj ali i drugoj ženi i nijedna od njih dvije se nikada ne ljuti.

Aida je u braku dobila dvije kćerke a udala se kada je imala samo 22 godine i kako kaže to je njena sudbina,kada je došla na Kosovo iz svoje Bosne bilo joj je veoma teško da nauči jezik i da se privikne na tamošnje običaje ali sad je već odavno navikla.Njen muž sa drugom suprugom ima troje djece dva sina i kćerku i svi zajedno lijepo žive i dobro se slažu.

Pored svega ovoga Aida i njegova druga žena zajedno i rade,kada je on došao da je pita da li može da dovede još jednu ženu ona mu je odgovorila da može ako je gospodin štoje značilo da se tako treba i ponašati prema njima. Pošto je starija muž iz poštovanja uvijek njoj prvo nešto kupi pa onda drugoj ženi a ne brani joj ni da izađe i ne govori joj kako da se oblači.